NAŠ PRODAJNI PROGRAM

Dekortivni materijali

Iz svoje ponude izdvajamo Vam sledeće proizvođače:

texo
baumit
bekament
sika
jub

Već smo toliko puta čuli onu izreku kako odelo čini čoveka, pa onda bismo mogli reći i kako „fasada čini kuću“. Ona je tako reći „vizitka“ jednog doma. Fasada objektu daje lice. Odlučuje o tome hoće li taj objekt izgledati ozbiljno ili ugodno opušteno, hoće li objekat izgledati otmeno i nekako uzvišeno ili će više isticati vlastitu individualnost. No fasada je izrazito bitna za očuvanje postojanosti i izdržljivosti zidova određenog objekta.

Odluka kakvu ćemo fasadu imati na objektu ujedno je odluka kakve ćemo buduće troškove imati koji se tiču održavanja i funkcionisanja objekta. Stoga je potrebno obratiti veliku pažnju na izbor materijala i vrstu fasade.

Nažalost nemamo uvek i svugde potpuni izbor kad su u pitanju materijali za fasadu. Mnoge regije kako u celom svetu tako i danas u Srbiji posjeduju određeni stil i vrstu fasada na koje je potrebno obratiti pažnju.

Dok se vlasnicima privatnih kuća i objekata često prepušta odluka o vrsti i boji fasade – možemo se na kraju i sami uveriti u njihovu šarolikost – dotle su stambene zgrade u novogradnji neretko ograničene u tom izboru.